Ottsjöns Snickeri AB

Kundanpassade stomleveranser
med kvalité

Hur går det till?Kontakta oss

Om oss

Oftast börjar det med några blyertsstreck på en pappersbit

Ottsjöns Snickeri AB har varit verksam inom flera av bygg- och snickarkonstens genrer sedan starten, t.ex. trappsnickeri, möbelsnickeri, husproduktion m.m. Idag är Ottsjöns Snickeri AB en renodlad stomleverantör men i våra lokaler finns även ett trapp och specialsnickeri.

Vi har levererat monterade kundanpassade stommar till privatpersoner och företag sedan 1988 och företaget är väl inarbetat inom denna nisch. Vi utför produktionen i egna lokaler i Ottsjön, 8mil nord/öst om Östersund. Vi sysselsätter 5-9 personer och har en kapacitet på 15-20 monteringsfärdiga stommar per år.

Vi som arbetar på Ottsjöns Snickeri AB är bosatta i närområdet och vi arbetar löpande med att förbättra vår produkt och hitta tidseffektiva produktionsmetoder, allt för att leveranserna alltid ska omfatta moderna kvalitetsprodukter till rätt pris.

Jonas Andersson är verksam VD och ägare av bolaget, han svarar på era offertförfrågningar och är den som håller i alla projekt samt kontakten med kunderna.

Alla som är intresserade av vår verksamhet eller är i husköpartagen är hjärtligt välkommen att besöka vår fabrik i Ottsjön.

Referenser

Här kan ni se några av alla de hus där vi levererat stommen

byggprojektet

Valmöjligheter

Som kund kan ni välja många alternativ för utseende och stil t.ex. dimension och utförande på knutbrädor och fönster/-dörrfoder. Det finns ett flertal paneltyper att välja på lika så vilken grundbehandling panelen ska ha.
Färg och utseende på fönster och dörrar väljer ni fritt.

Alla våra stommar är konstruerade för ett lågt energibehov men det finns ytterligare möjligheter till mer energibesparande byggteknik. Självklart hjälper vi er om ni vill till beslut i dessa val.

Klicka på bilden för att se hur det går till ni beställer en stomme från Ottsjöns Snickeri, från start till slut.

Pris

Ok, men vad kostar det då?

Här kan ni se aktuella priser och ritningar på tidigare levererade hus. Kom ihåg att vi inte har några färdiga husmodeller utan anpassar huset för er och det ingår i priset. Givetvis får ni köpa exakt ett sådant hus som ritningen visar men ni kan också fritt göra de anpassningar ni önskar vad gäller storlek, planlösning, fasader, m.m.

  Exempelritning  Lev.spec & pris